HINDBÆRPARFAIT

HINDBÆRPARFAIT

Den her dessert er super enkel, men samtidig også rigtig lækker. Denne hindbærparfait kan serveres direkte fra fryseren til dine gæster, der er ikke noget med, at den skal på køl et par timer. Og så kan du godt nå at lave den, hvis du spontant inviterer gæster til middag.

økologisk hindbærparfait

Opskrift på hindbærparfait

  • 6 past. æggeblommer
  • 3 1/2 dl. piskefløde
  • 200 g. flormelis
  • 1 vaniljestang
  • Ca. 200 g. frosne hindbær
  • Pynt – ex frysetørrede hindbær, friske hindbær, chokolade eller flødeskum.

Split din vaniljestang og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og flormelis sammen til en bleg masse.

Pisk din fløde til skum og vend det forsigtigt den blege masse. Derpå vender du dine hindbær i massen, fylder din form og sætter din parfait på frost i minimum 6 timer.

Økologisk hindbærparfait

Sommeren er en årstid, der kalder på helt bestemte opskrifter – det synes jeg i hvert fald, det er ikke lige årstiden, hvor jeg har lyst til så meget andet lækkert end kager med frisk frugt eller friske bær, koldskål med kammerjunkere og ikke mindst is – eller en lækker hjemmelavet flødebolle.

Hvad er din yndlings sommer dessert?