LAGKAGE MED RITTER SPORT GANACHE

LAGKAGE MED RITTER SPORT GANACHE

Jeg havde fødselsdag for ikke mange dage siden, og så skal der altså kage på bordet. Min smukke kone bager en brandgod lagkage med hjemmebagte bunde, hjemmelavet kagecreme og så en lækker ganache. Denne lagkage blev med en lækker Ritter Sport ganache. Jeg smagte de lækre økologiske Ritter Sport, da jeg var i Berlin i februar, så da jeg fik tilbudt at smage alle tre varianter ‘igen’, så sagde jeg selvfølgelig; ja tak. Denne gang gensmagte jeg nu bare Ritter Sport med mandelsplitter, men de to andre varianter; Kakaosplitter nuss og Macadamia viste sig nu, at være næsten endnu bedre. Derfor besluttede jeg, at jeg ville have Ritter Sport ganache med Kakaosplitter nuss – og det blev en vild omgang..

økologisk ritter sport

Ritter Sport ganache

  • 1/2 l. fløde
  • ca. 3 pakker Ritter Sport

Varm forsigtigt fløden op i en gryde. Tilsæt så Ritter Sport  hakket i mindre stykker. Når chokoladen er smeltet, så køles det af til rum temperatur. Så pisker du forsigtigt luft ind i fløde-chokoladen. Hvis du pisker for meget, så kan din ganache skille. Så er din ganache klar til at give lagkagen det lag, der gør kagen til en himmerigsmundfuld.

Sammen med et lag med hjemmelavet kagecreme samt banan og jordbær, der selvfølgelig var klædt i en god portion flødeskum, så var der ingen dårlig samvittighed ved at spise to stykker – den var jo også øko, så går det nok…

 

kage med økologisk ritter sport ganache

lagkage med økologisk ritter sport ganache

Jeg siger bare; tillykke til mig, og hvor kunne jeg dog godt spise en stykke af den kage, der desværre er væk…

Chokoladen til dette indlæg er sposoreret.