MARCIPANHORN FRA EMMERYS

MARCIPANHORN FRA EMMERYS

Vær velkommen i det nye år og her på bloggen. Jeg har nydt min “ferie”, men nu er jeg også klar til, at der skal arbejdes hårdt de næste 6 uger, men så kommer der også en lille lækkerhed af en tur til Berlin. Men indtil den tid kommer, så kan jeg lige anbefale marcipanhorn – især dem der er opskrift på i Den Økologiske Bager fra Emmerys. Jeg lavede en dobbelt portion i december marcipanhorn, da min aller bedste ven kom hjem til lille DK fra en tur rundt på det afrikanske kontinent. Jeg mødte ham med kaffe og horn – økologi i lange baner, og jeg har stadig en lille omgang på frys, der måske lige skal lunes i aften til aftens kaffen og en god film.

Økologisk marcipanhorn opskrift fra Den Økologiske Bager

Så skulle du stå med lidt marcipan, der er til overs fra al den jule konfekt, som man ikke fik lavet (det gør jeg lidt:-)), så er det da en oplaget mulighed at glæde nogle du kender med lune marcipanhorn fyldt med hjemmelavet hindbærmarmelade og, ja, marcipan.