ØKOLOGISKE PÅSKEÆG

Ja, jeg ved godt at påsken er ved at være, eller faktisk ER, overstået. Dog kunne jeg godt bruge nogle flere dage sammen med min lille familie – hvor har min datter nydt at være hjemme fra vuggestue, lige så meget som vi har nydt hende, men nu er hverdagen vendt tilbage for os alle, så nu sidder jeg bare, og drømmer mig tilbage til dagene, inden alle butikkerne stængede dørene, hvor min kone kom glad hjem med økologiske påskeæg fra Summerbird.

Min favorit var det økologiske påskeæg med lakrids – den smagte, ligesom de andre, at rigtig meget – og på mange måde af mere, men det var ganske godt med een enkelt til kaffen.

Der var desværre ingen jagt efter de økologiske påskeæg herhjemme, hvilket nok ville have resulteret i, at vi havde haft æg lidt flere dage, end vi havde. Selvom det var nok med eet æg til kaffen, så kan man jo godt drikke mere end een kop kaffe om dagen:-)

Men det kan der rodes bod på – for lige nu kæmpe forretningerne med at komme af med alt det overskydende påske-lækkeri til gode priser. Jeg har selv haft held til at finde to billige øko-påskebryg på bud, så se dig for, så hold dine øjne åbne – der er mange økovarer på bud derude, og påskechokolade smager lige så godt og er lige så smagsløst pakket ind i maj og juni :-) På nær selvfølgelig den fra Summerbird…

Nu er der desværre ikke så mange højtider at glæde sig til – deres special varer, men sommeren kommer lige om lidt, og der glæder jeg mig meget til nye kartofler, fyldig kruspersille og lækre økopølser fra grill.